Actievoorwaarden

Startersactie hypotheek

Geldig vanaf 25-08-2022 t/m 31-12-2022

Hypotheekadvies en -bemiddeling

De opdrachtbevestiging wordt uiterlijk op 31-12-2022 ondertekend. Het actietarief bedraagt € 1.995,-. Voor beide aanvragers dient het de eerste eigen woning te zijn.

Gezamenlijk betaalpakket bij RegioBank – eerste jaar gratis

Sluit je ook een gezamenlijk betaalpakket (betaal- en spaarrekening) af bij RegioBank? Dan vergoeden wij gedurende het eerste jaar de kosten voor deze rekening (12 maal € 2,75). De afrekening van de totale vergoeding vindt niet maandelijks plaats, maar in één keer aan het einde van de periode van één jaar. Ben je alleenstaand, dan geld deze vergoeding ook wanneer het betaalpakket op één naam staat. In beide gevallen stellen wij als aanvullende voorwaarden dat het een actieve rekening moet zijn (minimaal 10 transacties per maand) en dat er gebruik wordt gemaakt van de Mobiel Bankieren app.

Vrijblijvende offerte voor alle verzekeringen

Van één van onze verzekeringsadviseurs ontvang je een vrijblijvende offerte voor het pakket met schadeverzekeringen. Hij of zij maakt een vergelijking tussen verschillende aanbieders op basis premies en voorwaarden. Eventueel bestaande verzekeringen kunnen in deze vergelijking worden meegenomen. Je kunt onder andere denken aan de volgende verzekeringen: woonhuisverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, motorverzekering, doorlopende reis- en annuleringsverzekering en rechtsbijstandverzekering.