Actievoorwaarden

Jubileumactie Lunteren

Geldig vanaf 01-03-2021 t/m 31-03-2021

In verband met ons 5-jarig jubileum van onze vestiging in Lunteren hebben wij in de maand maart een actie. Deze actie geldt alléén voor onze vestiging in Lunteren.

Hypotheek

De opdrachtbevestiging wordt ondertekend in maart 2021. De bindende offerte moet uiterlijk op 31-12-2021 door de geldverstrekker zijn uitgebracht. Je ontvangt een dinerbon van Eethuys De Wormshoef ter waarde van € 100,- na het ondertekenen van de offerte.

Verzekeringen

Bij het afsluiten van een verzekeringspakket met minimaal drie verzekeringen, krijg je een borrelplank cadeau. Dit verzekeringspakket mag zowel privé als zakelijk zijn. De borrelplank wordt opgemaakt door Partycentrum Floor.

Betaalpakket

Bij het openen van een betaal- en spaarrekening krijg je een borrelplank cadeau. Voorwaarde binnen deze actie is dat je gebruikmaakt van de overstapservice. De borrelplank wordt opgemaakt door Partycentrum Floor.

Jeugdpakket

Speciaal voor de jeugd (tot 18 jaar) bieden wij het JongWijs pakket aan. Bij het openen van een JongWijs pakket (eventueel in combinatie met een Zilvervlootrekening), ontvang je een cadeaubon van Het Uilenbos in Lunteren. Deze cadeaubon is inwisselbaar voor:

  • één pannenkoek (standaard* met topping naar keuze) en drankje naar keuze voor de ouder;
  • één kinderpannenkoek (met topping naar keuze) en pakje Capri Sun voor het kind.

Op de cadeaubon staat het aantal personen vermeld, die van deze bon gebruik kunnen maken. De cadeaubon dient in één keer te worden gebruikt en is geldig t/m 31-12-2021. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

* Specialiteiten pannenkoeken zijn uitgezonderd van deze actie.

Actie voor bestaande klanten

Wanneer je als bestaande klant een familie, buur of kennis aandraagt, krijg je een mooi boeket bloemen cadeau. De aangedragen persoon dient in maart 2021 één van onze (bovenstaande) diensten bij ons af te nemen.