Particulier verzekeren

Wat is het belang van verzekeren?

Schade kan gemakkelijk ontstaan. Jouw kind schopt een voetbal door de ruit. De frituurpan vat vlam en veroorzaakt brand in de woning. Tijdens de wintersport breek je een been. Allemaal voorbeelden van veelvoorkomende schades. Doet een dergelijke schade zich voor, dan is het fijn als je goed verzekerd bent.

Het is belangrijk om goed af te wegen welke risico’s je kunt en wilt dragen. Veroorzaak je bijvoorbeeld schade bij iemand anders en is hierbij letsel ontstaan? Dan kan een schadeclaim hoog oplopen. Anders dan dit risico zijn er misschien ook risico’s die je wel zelf kunt dragen. Onze adviseurs helpen jou graag bij het in kaart brengen van de risico’s. Bij het vergelijken van verschillende verzekeraars en het aanvragen van de verzekeringen nemen zij jou zoveel mogelijk werk uit handen. Onze dienstverlening houdt hierna niet op. Periodiek nemen wij contact met jou op om te kijken of jouw verzekeringen nog aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Ook kan je tussendoor met al jouw vragen bij ons terecht en ondersteunen wij jou bij het afhandelen van schades.

Wist je dat je kunt profiteren van pakketkorting als je meerdere verzekeringen in één pakket afsluit? Deze korting kan oplopen tot 10%.

In en om jouw woning

Jouw woonhuis en inboedel zijn een kostbaar bezit. Gaat dit geheel of gedeeltelijk verloren door bijvoorbeeld een grote brand, dan moet je alles opnieuw aanschaffen. Het is daarom erg belangrijk je hiervoor te verzekeren. Ben je in het bezit van kostbaarheden, zoals veel dure sieraden? Dan kan een aanvullende kostbaarhedenverzekering een oplossing bieden.

Jouw rechten en plichten

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor schade die je veroorzaakt bij of aan iemand anders, biedt de aansprakelijkheidsverzekering in veel gevallen dekking. Ook kan je in een conflict terecht komen met bijvoorbeeld jouw werkgever. Kom je er met hem niet uit en heb je een rechtsbijstandverzekering? Dan kan je deze inschakelen voor juridische hulp.

In het verkeer

Als eigenaar van een vervoermiddel loop je verschillende risico’s. Zo kan jouw voertuig gestolen worden of kan je een schade bij iemand anders veroorzaken. Dit kan oplopen tot een behoorlijk bedrag.

Recreatie

Ga je op vakantie met eigen vervoer of met het vliegtuig? Dan is het fijn als je tijdens jouw reis goed verzekerd bent. Of het nu gaat om een ziekenhuisopname of schade aan jouw caravan. Ook voor het verzekeren van jouw boot hebben wij verschillende mogelijkheden.

Voor jou als persoon

Een zorgverzekering is in Nederland verplicht vanaf 18-jarige leeftijd. Voor de uitvaart- en/of overlijdensrisicoverzekering geldt geen verplichting. Toch kan het om verschillende redenen verstandig zijn je hiervoor te verzekeren. Wil je aanvullend pensioen opbouwen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.