Over ons

Wij zijn DBA advies, een financieel advieskantoor met vestigingen in Barneveld, Lunteren en Veenendaal. Met 25 enthousiaste medewerkers staan wij voor jou klaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Bij ons staat klant- en servicegerichtheid met oog voor het menselijke aspect voorop. Met een persoonlijke en laagdrempelige benadering proberen wij langdurige relaties op te bouwen. Dit doen we al ruim 80 jaar met kundige medewerkers.

Bij het behartigen van jouw belangen staan de volgende kernwaarden centraal: betrokken, veelzijdig en vertrouwd.

Benieuwd wie wij zijn?
Leer ons team kennen

Onze kernwaarden

Betrokkenheid is één van de aspecten die typerend is voor DBA advies. Wij vinden dat wij een verantwoordelijkheid hebben richting onze klanten, maar ook richting onze medewerkers en onze omgeving. Wij kennen onze klanten en hun persoonlijke omstandigheden en onze adviseurs proberen zich zo goed mogelijk in onze klanten in te leven. Onze adviezen zijn gericht op de lange termijn, net als de relatie die wij met onze klanten aangaan. Door ons te verdiepen in onze klanten kunnen wij een advies geven dat echt in het belang van de klant is.

Om onze betrokkenheid met onze omgeving te tonen, ondersteunen wij verschillende lokale verenigingen en stichtingen. Deze zijn net als DBA advies geworteld in onze samenleving en leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van Barneveld en Lunteren. Een gezamenlijk belang waarin wij elkaar graag vinden.

DBA advies is een financieel advieskantoor in de breedste zin van het woord. Wij adviseren, bemiddelen en beheren al jouw financiële zaken en voorzieningen. Jij kunt dus bij ons terecht voor jouw verzekeringen, jouw hypotheek en jouw bankzaken. Wij hebben een ruime bevoegdheid tot het afwikkelen van schades en wij incasseren in de meeste gevallen de premies zelf.

Wij zijn niet alleen veelzijdig in onze diensten, ook werken wij samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen en banken in Nederland. Daardoor kunnen wij uit alle financiële producten voor jou de beste en meest passende selecteren.

Voor al jouw vragen op pensioengebied kunnen wij een beroep doen op onze partner PensioenBureau Midden Nederland. En door onze samenwerking met AssuradeurenGilde kunnen wij verzekeringsproducten onder eigen label aanbieden en beschikken wij over zeer efficiënte en betrouwbare administratie.

Wij zijn niet alleen bekend met jouw situatie, maar jij kent ons ook al jaren. Ons kantoor bestaat ruim 80 jaar en de meeste medewerkers zijn al jarenlang bij ons kantoor werkzaam. Jij bespreekt jouw financiële situatie vanzelfsprekend niet met zomaar iedereen. Jij wilt een solide partner die jou een degelijk advies geeft waar jij beter van wordt. Vertrouwd betekent ook dat wij betrouwbaarheid als vanzelfsprekend beschouwen.

In onze ogen betekent betrouwbaarheid onder meer dat we doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak, keer op keer. Of het nu gaat om tijdig op een afspraak verschijnen of om een voorstel op de afgesproken datum bij de klant bezorgen, op ons kun je vertrouwen.

Betrouwbaarheid betekent voor ons ook dat u een kwalitatief goed advies mag verwachten. Natuurlijk worden wij gecontroleerd door de Autoriteit Financiële Markten, zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening en beschikken onze adviseurs over de vereiste diploma’s. Dat geeft jou de garantie dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.