Bromfietsverzekering

Je hebt een nieuwe scooter gekocht. Wordt deze gestolen of rijd je schade? Dan is het fijn als je goed verzekerd bent. Met de bromfietsverzekering kan je jouw bromfiets verzekeren tegen schade en diefstal.

Met de WA-verzekering verzeker je je tegen schade die je bij iemand anders veroorzaakt. Zowel materiële schade als letselschade. Een WA-dekking is verplicht voor jou als eigenaar van een bromfiets.

Voor welke dekkingen kan ik nog meer kiezen?

Je kunt de WA-dekking uitbreiden met een dekking voor diefstal en brand en/of een dekking voor aanrijding.

Aanvullende dekkingen
Naast bovenstaande basisdekkingen kan je er ook voor kiezen om een ongevallenverzekering voor opzittenden, verhaalsbijstand en/of pechhulp mee te verzekeren.

Wil je graag een voorstel met de verschillende dekkingsmogelijkheden ontvangen? Dat kan! Wij maken graag een vergelijking voor je.

Jonge bestuurders

Let op! Jonge bestuurder moeten altijd worden opgegeven voor de verzekering. Ook als je hier zelf niet onder valt, maar je jouw scooter soms uitleent aan een jonge bestuurder. Tot welke leeftijd valt een bestuurder in de categorie ‘jonge bestuurders’? Dat is per verzekeraar verschillend. Wij vermelden dit duidelijk in onze offerte.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de bromfietsverzekering. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou hier graag bij.

Dit is onder andere afhankelijk van jouw leeftijd, de dekking die je kiest en het aantal jaren dat je schadevrij hebt gereden. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor jou op.

Nee, in dat geval ben je niet verzekerd. Als je schade veroorzaakt met een opgevoerde scooter, dan betaal je deze schade zelf.

Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op