Buitenlandverzekeringen

OOM Verzekeringen is dé specialist op het gebied van ziektekosten- en reisverzekeringen en diverse andere verzekeringen voor iedereen die voor korte of lange duur naar het buitenland vertrekt of tijdelijk naar Nederland komt. Kijk zelf wat zij voor jou kunnen betekenen.

OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering

Verblijf je voor korte tijd in het buitenland? Dan wil je natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als in Nederland. Voor mensen met de Nederlandse nationaliteit die naar het buitenland gaan, biedt de OOM Tijdelijk in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen deze zekerheid.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

OOM Wonen in het Buitenland-verzekering

Verblijf je voor langere tijd in het buitenland? Bijvoorbeeld als je gaat emigreren of voor jaren wordt uitgezonden door jouw werkgever? Dan wil je natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als in Nederland. Voor Nederlandse mensen die langdurig naar het buitenland gaan biedt de OOM Wonen in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen deze zekerheid.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

OOM Schengen Visitor-verzekering

Kom je voor een korte periode naar Nederland? Dan kan het nodig zijn om je voor ziektekosten te verzekeren. OOM Verzekeringen heeft hiervoor de OOM Schengen Visitor- verzekering. De OOM Schengen Visitor-verzekering is een medische verzekering voor als je tijdelijk in Nederland bent. De verzekering is bedoeld voor plotselinge en onverwachte medische kosten.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering

Komt je naar Nederland om hier te wonen of werken? Maar kan jij je nog niet voor ziektekosten verzekeren op de Nederlandse basisverzekering? Dan kan je wellicht de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering afsluiten. De OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering is een ziektekostenverzekering waarop je ook de tandarts kunt meeverzekeren. Ook aansprakelijkheid is mee te verzekeren.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

OOM Studeren in het Buitenland-verzekering

Wanneer je voor studie of als au pair naar het buitenland gaat, wil je natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als thuis. De Studeren in het Buitenland-verzekering van OOM Verzekeringen biedt jongeren deze zekerheid.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

OOM Studying in the Netherlands Insurance

Kom je voor studie, stage of als au pair naar Nederland? Dan wil je natuurlijk net zo goed verzekerd zijn als thuis. De Studying in the Netherlands Insurance van OOM Verzekeringen biedt jou deze zekerheid.

Verzekering afsluiten?
Klik hier

Meer weten over één van deze deze verzekeringen?

Neem contact op