Camperverzekering

Een weekendje weg in Nederland of drie weken naar Spanje? Met jouw camper kom je overal. Een camper is meestal een kostbaar bezit. Wel zo fijn als hij goed verzekerd is. Dit kan met de speciale Camperverzekering.

Welke dekking moet ik kiezen?

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is verplicht voor alle eigenaren van een camper. Hiermee verzeker jij je tegen schades die je met jouw camper bij anderen veroorzaakt. Wil je je ook verzekeren tegen schade aan jouw eigen camper? Dan heb je de keuze uit WA Plus of Allrisk.

Bovenop bovenstaande basisdekkingen kan je ervoor kiezen om aanvullende dekkingen af te sluiten. Hierbij kan je denken aan een dekking voor inzittenden, rechtsbijstand, de inventaris en extra aanschafwaardegarantie.

Door jouw wensen en doelen te inventariseren kunnen wij jou helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wil je graag een voorstel met verschillende dekkingsmogelijkheden ontvangen? Dat kan! Wij maken graag een vergelijking voor je.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de camperverzekering. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou hier graag bij.

De premie van een camperverzekering is afhankelijk van de dekking(en) die je kiest en het aantal schadevrije jaren dat je hebt opgebouwd. De no-claimkorting loopt bij de meeste verzekeraars op tot wel 75% of 80%.

Dit verschilt per verzekeraar. Je vindt de hoogte van je eigen risico terug op jouw polisblad en/of in de polisvoorwaarden.

Dit dien je van tevoren bij ons aan te geven. Wij nemen dan contact op met de betreffende verzekeraar om te bespreken of dit mee kan worden verzekerd en zo ja, tegen welke condities. Verhuur is niet standaard meeverzekerd. Dit geldt overigens ook voor het gebruik van de camper voor rijles, koeriersdiensten of een doel dat wettelijk niet is toegestaan.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op