Cheque van € 2.700 voor ontmoetingstuin bij De Rozenhof

De bewoners van woonlocatie De Rozenhof in Voorthuizen zouden graag zomers buiten zitten. Dankzij RegioBank, die lokale projecten ondersteunt, werd er maar liefst € 2.700,- opgehaald om deze ontmoetingstuin te gaan realiseren. Mitchy en Jolanda van DBA advies Zelfstandig adviseur van RegioBank, reikten de cheque uit aan Femke, bewoner van De Rozenhof.

Door de aanleg van een ontmoetingstuin bij woonlocatie De Rozenhof willen we een mooie en laagdrempelige ontmoetingsplaats creëren voor de bewoners onderling en hun buurtgenoten. Dat versterkt de onderlinge contacten, integratie en sociale cohesie van de buurt.

RegioBank steunt lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. Samen met lokale verenigingen, stichtingen en buurtbewoners realiseren we projecten die voor verbinding zorgen en bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt.

Via het crowdfundingsplatform Samen voor de buurt werd een actie opgezet. Er was minimaal € 1.000,- nodig om een start te maken, maar met het mooie bedrag van € 2.700,- kan er ook tuinmeubilair aangeschaft worden om lekker op te zitten.

Woonlocatie De Rozenhof

De Rozenhof is een prachtig appartementencomplex in Voorthuizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Sommige bewoners zijn behoorlijk zelfstandig en kunnen zichzelf goed redden. Andere bewoners hebben meer ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten. Er zijn 27 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. Op alle etages is een gezamenlijke woonkamer.

DBA advies – RegioBank –  Samen voor de buurt

Na het succesvol afronden van bovenstaand project, zoeken wij ook dit jaar weer projecten die wij mogen helpen  in Barneveld en Lunteren. Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt.

Herken jij jouw initiatief in bovenstaande woorden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

T: 0342 – 40 41 80
E: info@dba-advies.nl

Dit bericht is geplaatst op 13-05-2022