DBA advies winnaar Advies Award provincie Gelderland

DBA advies is winnaar geworden van de Advies Award in de provincie Gelderland. Directeuren Gerben van Ginkel en Roel de Jong nemen de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Astrid Duits (AVDB Advies).

Duits overhandigde persoonlijk, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen, de award, de bloemen en het juryrapport. Het rapport leest: “DBA advies is een financieel dienstverlener die al 80 jaar met professionele en kundige medewerkers klant- en servicegerichtheid voorop heeft staan. Het menselijke aspect staat symbool voor de kwaliteit van dienstverlening. Door de persoonlijke en laagdrempelige benadering kunnen relaties altijd terecht, kunnen zij zichzelf zijn en worden zaken opgelost. Met het enthousiasmeren van jongeren voor het adviesvak door het aanbieden van gastlessen, stages en ‘Barneveld Tomorrow’ blijkt de maatschappelijke betrokkenheid. Door proactief mee te denken en het werken aan langdurige relaties is DBA advies een kantoor met de echte A-factor. Een terechte winnaar van de Advies Award in de provincie Gelderland!”

De jury – bestaande uit voorzitter Astrid Duits (AVDB Advies), Robin van Beem (Polis Advocaten), Richard Meinders (SVC Groep), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest) en Jack Vos (Building Blocks) – maakte 2 september 2020 de twaalf provinciewinnaars van de Advies Award 2020 bekend. Volgens de jury zijn dit stuk voor stuk excellente advieskantoren die het adviesvak een positieve boost geven, de A(dvies)-factor uitstralen en hun klantgerichtheid weten te verzilveren. Op 16 september gaan zes halvefinalisten strijden om een plek in de finaleronde die op 7 oktober plaatsvindt tijdens een kort en krachtig spectaculair online event. In de nieuwsbrief van VVP worden de komende dagen alle provinciewinnaars belicht.

De Advies Award werd in 2019 in het leven geroepen om het maatschappelijk enorm belangrijke adviesvak in het zonnetje te zetten en de trots op het eigen vak te versterken. De jury ontwikkelde speciaal voor deze verkiezing de site www.adviesawards.nl.

De finale

De finale van de Advies Award 2020 vindt plaats op 7 oktober 2020. Dit wordt een hele bijzondere, korte en krachtige live-uitzending in de professionele studio’s van First Impression in Tilburg, die u via een live stream kunt bijwonen.

Om 16.00 uur gaat het programma van start. Juryvoorzitter Astrid Duits presenteert samen met Maureen du Toit (presentatrice, duizendpoot en verbonden als locatiecoördinator aan Lindenhaege) de finaleronde. Drie advieskantoren geven kort een pitch waarna de kijkers kunnen stemmen op hun favoriete kantoor. Voor de uitslag bekend wordt gemaakt, is er een spectaculaire lezing van Paul Iske, hoogleraar Open Innovatie en Business Venturing aan Maastricht University en directeur en Chief Failure Officer (CFO) van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Inspirerend en een ideale opwarmer voor de bekendmaking van het meest klantvriendelijke advieskantoor van 2020.

De Advies Award wordt mede-mogelijk gemaakt door Acura Assuradeuren, Allianz, a.s.r., Building Blocks, DAK, DIAS Software, Lindenhaeghe, Nedasco, Nh1816, SVC Groep en Voogd & Voogd.

Bron: www.vvponline.nl

Dit bericht is geplaatst op 03-09-2020