DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank binnenkort ook in Veenendaal

Begin 2023 heeft DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank, de RegioBank activiteiten en relaties overgenomen van een advieskantoor in Veenendaal. Omdat wij vanuit onze ervaring in Barneveld en Lunteren weten hoe belangrijk het is om een bank in de buurt te hebben, wilden wij deze activiteiten heel graag vanuit een locatie in Veenendaal voortzetten en verder uitbreiden. In onze zoektocht naar een geschikt kantoorpand kwamen wij in contact met BXL Adviesgroep, een regionaal werkend financieel advieskantoor, dat al enige jaren gevestigd is aan de Brouwersgracht 62 in Veenendaal.

Om een lang verhaal kort te maken; BXL Adviesgroep en DBA advies hebben besloten om de krachten te bundelen en gaan samen verder onder naam DBA advies Veenendaal | Zelfstandig adviseur RegioBank. Zo werd er niet alleen een geschikte locatie gevonden, maar ontstond er ook een mooie samenwerking tussen beide bedrijven.

Na een verbouwing van het kantoor, zal per februari 2024 het team in Veenendaal; René Baars, Wim Lodder, Gonny Zumbrink en Lisette Roelofsen, naast het voortzetten van de adviesactiviteiten, de deuren openen als Zelfstandig adviseur RegioBank. Wij kijken er naar uit om de vertrouwde service binnenkort ook vanuit deze vestiging te kunnen bieden.

Bezoekadres Brouwersgracht 62, 3901 TJ Veenendaal, telefoon 0318 – 76 80 13

Rutger Wekking en Roel de Jong proosten met Wim Lodder en René Baars op de samenwerking.
Dit bericht is geplaatst op 05-01-2024