Een bedrijfspand kopen? Net zo goed een kwestie van gevoel als van cijfers.

Binnen DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank hebben wij een aantal specialisten Zakelijk Lenen. Wij kennen de buurt en begrijpen als geen ander waar een lokale ondernemer behoefte aan kan hebben. Wij helpen ondernemers niet alleen met zakelijke verzekeringen maar ook met het openen van zakelijke rekeningen, met een krediet of met advies over bedrijfshypotheken.

Veel ondernemingen groeien op een gegeven moment uit hun jasje. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen en sta je als ondernemer voor de keuze; huren of kopen. Veel ondernemers worstelen met deze keuze. Vanwege de situatie op de vastgoedmarkt lijkt het soms of deze keuze enkel is gebaseerd op cijfers.

Wij willen, samen met RegioBank, tegengeluid bieden op de nu onrustige en hectische vastgoedmarkt en jou als ondernemer ook kunnen helpen met de emotionele afwegingen. Want deze pittige keuze is ook een kwestie van gevoel. Om deze reden is een whitepaper ontwikkeld, die stilstaat bij jouw gevoel tijdens de keuze tussen kopen of huren van een bedrijfspand. Wil je kopen? Wie kan je helpen bij deze keuze? Wat vind je belangrijk. Download hier de gratis whitepaper. https://c.spotler.com/ct/m14/k1/RRgwZna6NyL9hy6-H6DU1rhRRDq99W3d5noBPLZmprC5QVhQyeiPaZh4pnfl38dg/G3v3HK8JXbDbbDn

Heb jij als ondernemer mooie ideeën? Zoals het uitbreiden van je assortiment of het kopen van je eigen bedrijfspand? Bij DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank denken wij graag met je mee om deze dromen werkelijkheid te maken. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Dit bericht is geplaatst op 07-12-2023