Gerben van Ginkel gaat genieten van welverdiend pensioen

Op 1 februari 1987, nu ruim 34 jaar geleden, werd ik door Frans Vons (toen nog B. de Boer’s Assurantiebedrijf B.V.) aangenomen en stapte de voor mij toen nog onbekende verzekeringsbranche binnen. In 2004 hebben mijn maatje Roel de Jong en ik de aandelen overgenomen en is DBA advies verder uitgebouwd tot wat het nu is. Een mooie club mensen die zich volledig inzet om onze relaties klantvriendelijk en deskundig te voorzien van adviezen.

Voor mij is nu de tijd aangebroken dat ik een stap terug ga doen en dit betekent dat ik vanaf 1 juni 2021 definitief geen deel meer uit maak van de DBA familie en van mijn vrije tijd ga genieten. Binnen onze organisatie zal Rutger Wekking, ook al weer 17 jaar werkzaam bij DBA, de directie komen versterken en hij zal samen met Roel de Jong leiding gaan geven aan de verdere uitbouw van DBA advies.

Door de Corona lopen veel zaken anders dan gepland. Zo ook mijn afscheid. Daarom wil ik iedereen die op enige wijze verbonden is, of is geweest, met DBA advies langs deze weg heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de loyaliteit. Ik wens jullie voor nu het aller beste en heb alle vertrouwen in een mooie en goed verzekerde toekomst bij DBA advies.

Dit bericht is geplaatst op 25-05-2021