Help jij de buurt? Wij helpen graag mee. Samen voor de buurt.

RegioBank ondersteunt maatschappelijke initiatieven die bijdragen aan een fijne buurt. En wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen daar graag bij. Heb jij ook een lokaal project waarmee je jouw buurt een stukje mooier maakt? En dat bijdraagt aan duurzame contacten tussen mensen uit de buurt? En waarvoor jij geld, vrijwilligers en/of materialen goed kunt gebruiken? Lees dan snel verder en kijk of jij jouw initiatief kunt realiseren, met onze hulp.

Van een duofiets tot een kookmiddag voor ouderen

Wil je een wekelijkse kookmiddag met jongeren en ouderen organiseren? Of heeft het buurthuis een opknapbeurt nodig? Maak jij je sterk voor de aanschaf van een duofiets om met minder validen een rondje te kunnen fietsen? Dit soort initiatieven kun je realiseren met onze hulp!

Jouw initiatief draagt bij aan een sociale, veilige, gezellige of leuke buurt. Door jouw initiatief ontstaan er meer en doorlopende ontmoetingen tussen mensen. Het is dus gericht op het stimuleren van blijvende contacten tussen groepen mensen.

Meld jouw initiatief aan bij ons

Door het voeren van een campagne zamel je geld in, werf je vrijwilligers en/of materialen. Wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpen jou daarbij. Jij kunt één van de initiatiefnemers zijn! Heb je een goed idee waarmee jij bijdraagt aan de leefbaarheid van jouw buurt? Dan ben je van harte welkom! Bel of mail ons voor een afspraak. Graag tot snel.

Dit bericht is geplaatst op 08-10-2021