Kinderspaarweken RegioBank (2020)

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Ook bij DBA advies, zelfstandig Adviseur van RegioBank is het de hele maand oktober een feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen en JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf.  Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen. Bovendien organiseren wij een leuke wedstrijd “Ontwerp je eigen bankbiljet”.

Leer jouw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor je klaar.
JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij én met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas met weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders kunnen dit aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is. 

Van harte welkom
Iedereen is van 1 tot en met 30 oktober welkom op zowel ons kantoor in Barneveld als in Lunteren. Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen.
 
Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op de website van RegioBank.

Dit bericht is geplaatst op 15-10-2020