Kostbaarhedenverzekering

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw spullen in huis. Maar wat als je veel dure sieraden of een kunstverzameling in huis hebt? Vaak is dit maar beperkt verzekerd onder de inboedelverzekering. Een kostbaarhedenverzekering is dan een goede, aanvullende oplossing.

De kostbaarhedenverzekering biedt een wereldwijde dekking, zowel binnen als buiten jouw woning. Je kunt onder andere sieraden, foto- en filmapparatuur, gehoorapparaten, laptops en muziekinstrumenten verzekeren. Je sluit de kostbaarhedenverzekering af als aanvulling op jouw inboedelverzekering.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over de kostbaarhedenverzekering. Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen jou hier graag bij.

Dit verschilt per verzekeraar. Het eigen risico kan je terugvinden op het polisblad van jouw verzekering. Als wij een offerte voor je opstellen, vermelden wij hierin altijd het eigen risico per schadegebeurtenis.

Is het schadebedrag hoger dan het eigen risico dat op jouw polis staat vermeld? Dan is de uitkering het schadebedrag minus het eigen risico. Blijft het schadebedrag onder het eigen risico? Dan keert de verzekeraar niets uit.

Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op