Mijn Polismap app

Veel van onze relaties ervaren al het gemak van de Mijn Polismap app. Met deze handige app heb je je verzekeringsgegevens, waaronder de groene kaart, altijd en overal bij de hand.

Nu nog meer mogelijkheden

Behalve eenvoudig en snel verzekeringen inzien en bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven worden er, na het updaten van de nieuwste versie, nu nog meer functionaliteiten toegevoerd waaronder direct contact met je adviseur.

Update de nieuwste versie

Begin maart ontvangen alle gebruikers van de Mijn Polismap app een e-mailbericht van het met ons samenwerkende volmachtbedrijf AssuradeurenGilde. Hierin word je uitgenodigd om de huidige versie te updaten en ontvang je een activeringscode.

Gebruik je de Mijn Polismap app nog niet?

Je kunt de app gratis downloaden in de App Store of de Google Play Store. Daarna kan de app worden geactiveerd door het invoeren van je relatienummer en één van jouw polisnummers. Het relatienummer (een 7-cijferig nummer) en jouw polisnummers tref je onder andere aan op jouw polisoverzicht. Vervolgens kun je jouw gegevens beschermen met een persoonlijke toegangscode. Je leest hier hoe je stap voor stap de app kunt installeren.