Collectieve verzekeringen NVPA

Beste NVPA-lid,

Welkom bij DBA advies. Samen met de NVPA bieden wij jou een interessant verzekeringspakket aan van SUREbusiness bestaande uit de volgende verzekeringen:

  • gecombineerde bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering;
  • bedrijfsrechtsbijstandverzekering.

Het pakket kan eventueel uitgebreid worden met diverse andere verzekeringen, zoals een inventarisverzekering waarmee je jouw praktijkinventaris kunt verzekeren.

Als lid van het NVPA profiteer je hierdoor van uitstekende dekkingen tegen gunstige premies.

Hieronder worden enkele onderdelen van de aangeboden dekkingen kort toegelicht.

Hiermee ben je verzekerd indien je aansprakelijk bent voor een materiele schade of een letselschade en de gevolgen daarvan.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is aangevuld met een vermogensschadedekking, oftewel de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Met deze verzekering ben je verzekerd als je aansprakelijk bent voor een financiële schade als gevolg van een beroepsfout, bijvoorbeeld door onjuiste advisering of nalatigheid.

De inloopdekking is meeverzekerd voor een periode van 5 jaar. Dit houdt in dat je verzekerd bent als je na de ingangsdatum aansprakelijk wordt gesteld voor een schade waarvan de oorzaak ligt voor de ingangsdatum tot maximaal 5 jaar voor de ingangsdatum. Deze inloopdekking is alleen van toepassing voor zover er aantoonbaar in die periode overeenkomstige verzekeringsdekking aanwezig is/was.

Indien je aansprakelijk wordt gesteld, dan zal de verzekeraar nagaan of je inderdaad aansprakelijk bent en indien nodig in verweer gaan. De verweerkosten (de juridische kosten) zijn tevens meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering. Wel is het van belang dat een verzekeraar bij een schade gelijk op de hoogte wordt gesteld.

De polisvoorwaarden gelden ook indien er sprake is van een bindend advies van een geschillencommissie. Zowel de schade als de kosten van verweer zijn dan verzekerd mits de door jou veroorzaakte schade gedekt is op de aansprakelijkheidsverzekering. Oftewel, als je aansprakelijk wordt gesteld voor een materiele schade, letselschade of vermogensschade. Onder kosten van verweer vallen ook de zittingskosten.

Gaat het om een klacht of geschil die bij de geschillencommissie aanhangig wordt gemaakt anders dan waarvoor de aansprakelijkheidsverzekering dekking biedt? In dat geval zul je zelf het verweer moeten voeren door zelf een jurist in te schakelen na toestemming van de verzekeraar. De kosten hiervan worden vergoed door de verzekeraar. Mocht je een bedrijfsrechtsbijstandverzekering hebben, dan kunnen zij het verweer voeren en hoef je zelf geen jurist in te schakelen. Wordt door de geschillencommissie een schadebedrag toegekend, dan wordt het toegekende schadebedrag vergoed door de verzekeraar rekening houdend met de maximale vergoeding en het eigen risico.

Met de aansprakelijkheidsverzekering zijn de kosten van verweer verzekerd als je aansprakelijk wordt gesteld en er dekking is op de polis. Wil je juridische bijstand bij diverse andere geschillen, anders dan een aansprakelijkheidsstelling, dan biedt een bedrijfsrechtsbijstandverzekering uitkomst. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan tuchtzaken, incassogeschillen en een geschil met de verhuurder van jouw praktijkruimte. Maar ook bij klachten die bij een geschillencommissie aanhangig worden gemaakt anders dan een aansprakelijkheidsstelling.

Wie is DBA advies?

​DBA advies is een financieel advieskantoor is een financieel advieskantoor met vestigingen in Barneveld, Lunteren en Veenendaal. Met 20 enthousiaste medewerkers staan wij voor jou klaar op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Daarnaast kunnen wij ook jouw administratie verzorgen via ons administratiekantoor Boekhoudhuis.

Bij ons staat klant- en servicegerichtheid met oog voor het menselijke aspect voorop. Met een persoonlijke en laagdrempelige benadering proberen wij langdurige relaties op te bouwen. Dit doen we al ruim 80 jaar met kundige medewerkers.

Bij het behartigen van jouw belangen staan de volgende kernwaarden centraal: betrokken, veelzijdig en vertrouwd.

Waarom is dit voorstel interessant?

Als financieel dienstverlener hebben wij inmiddels al enkele jaren ervaring met het aanbieden van verzekeringen aan therapeuten. Op verzoek van het bestuur van het NVPA hebben wij voorstellen opgevraagd bij diverse verzekeraars en deze vergeleken. Uiteindelijk hebben wij samen met SUREbusiness, een serviceprovider die verzekeringen aanbiedt van diverse verzekeraars, speciaal voor jou een pakket ontwikkeld, waardoor je profiteert van uitstekende dekkingen tegen gunstige premies. Naast een goede dekking die aansluit op jouw werkzaamheden, de vereisten vanuit de Wkkgz en de aantrekkelijke premies, ben je verzekerd bij gerenommeerde verzekeraars. Als financieel advieskantoor zijn wij jouw contactpersoon bij vragen, wijzigingen en schade. Hierdoor heb je één aanspreekpunt en kunnen wij jou zoveel mogelijk ontzorgen. Daarnaast werken wij samen met bijna alle verzekeraars in Nederland en kunnen daardoor snel schakelen als dat nodig is.

Meedoen is eenvoudig

Meedoen is eenvoudig. Je kunt eenvoudig gebruik maken van onze aanbieding. Hieronder kun je diverse documenten downloaden, zoals de offerte, de voorwaarden en het aanmeldformulier. Indien je interesse hebt, dan kun je het aanmeldformulier ingevuld en ondertekend naar ons terugsturen. Dit kan per e-mail of per post naar:

DBA advies
Amersfoortsestraat 25
3772 CE Barneveld

Na ontvangst van het aanmeldformulier zul je een e-mail ontvangen met een gepersonaliseerde offerte en een link waarmee je het pakket online kunt aanvragen.

Ook voor jouw administratie

Je kunt ook bij ons terecht voor jouw administratie. Met ons administratiekantoor Boekhoudhuis bieden wij speciaal voor de leden van de NVPA pakketten aan voor het verzorgen van jouw complete boekhouding tegen een vast en laag tarief. Hierdoor weet je van tevoren precies wat je hiervoor kwijt bent. Voor een eenmanszaak met een jaaromzet tot € 25.000,- verzorgen wij jouw administratie voor € 57,50 per maand excl. BTW (het reguliere tarief is € 110,- per maand). Hierbij kun je denken aan:

  • Verwerken in- en verkoopfacturen
  • Koppeling met zakelijke rekening(en) voor het automatisch ophalen van transacties
  • Kwartaalaangifte btw (indien niet vrijgesteld)
  • Aangifte inkomstenbelasting (met fiscaal partner)

Ben je een startende ondernemer? Dan profiteer je de eerste twee jaar van een extra korting. In het eerste jaar 15% en het tweede jaar 7,5%.

Wil je meer informatie en de tarieven?
Klik hier

Meer informatie

Indien je nog vragen of opmerkingen hebt of informatie wenst over andere verzekeringsmogelijkheden, neem dan contact op met Rutger Wekking. Je kunt hem bereiken op het telefoonnummer 0342 – 404186 of een e-mail sturen naar r.wekking@dba-advies.nl.

Met vriendelijke groet,

DBA advies

  • Een uitgebreid pakket
  • Wkkgz-proof
  • Scherpe premies
  • Hulp bij schade