Rutger Wekking nieuwe directeur bij DBA advies

In september 2003 ben ik na mijn afstudeerperiode bij DBA advies begonnen als commercieel medewerker. Hoewel ik geen werkervaring had op dit gebied, kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen. In eerste instantie was ik voornemens om enkele jaren ervaring op te doen om dan wellicht elders op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Dat is er echter nooit van gekomen. Inmiddels werk ik bijna 18 jaar met veel plezier bij DBA. De werksfeer heb ik altijd als zeer prettig ervaren en dat geldt ook voor de contacten met onze relaties.

Nu Gerben van Ginkel per 1 januari dit jaar van zijn welverdiende pensioen is gaan genieten, heb ik het stokje van hem over mogen nemen en vorm ik samen met Roel de Jong het nieuwe directieteam. Voor mij een mooie en nieuwe uitdaging. Ik kijk ernaar uit om samen met ons team DBA advies nog verder uit te bouwen. Ondanks mijn nieuwe rol zal ik als adviseur het aanspreekpunt blijven voor een groot deel van onze relaties.

Dit bericht is geplaatst op 26-05-2021