Samen tegen eenzaamheid in Barneveld

Een mooiere samenleving begint in de buurt waar mensen elkaar tegenkomen, naar elkaar omkijken en samen dingen ondernemen. Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft, is belangrijker dan ooit. De medewerkers van DBA advies | Zelfstandig adviseur RegioBank, dragen hier graag aan bij. Zo stimuleren we lokale betrokkenheid en saamhorigheid.

Samen voor de Buurt

Door middel van het crowdfundingsplatform Samen voor de buurt zijn wij, samen met Stichting De Barneveldse Beiaard, een geldinzamelactie gestart. De Barneveldse Beiaard heeft als doel mensen samen te brengen door de vrolijke klanken van de beiaard, en jong en oud te verbinden door middel van concerten. Omwille van de laagdrempeligheid, kunnen deze concerten kosteloos worden bijgewoond.

Wij verkopen warme chocolademelk op 16 december as. tijdens Candlelight, waarbij de opbrengst ten goede komt aan dit mooie initiatief. Draagt u ook bij? Dit kan door middel van onderstaande QR code? Uw gift is van harte welkom. De inzamelingsactie loopt tot 27 december as.  

Bezoek onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van dit initiatief

Doneren kan via deze link of via onderstaande QRcode. 

Dit bericht is geplaatst op 15-11-2023