Vrachtautoverzekering

Heb je voor jouw bedrijf één of meerdere vrachtauto’s en gebeurt er iets met jouw vrachtauto? Dan wil je het liefst zo snel mogelijk weer op de weg zitten. Een goede vrachtautoverzekering biedt uitkomst.

Als eigenaar van een vrachtauto ben je verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Dit is zo geregeld om andere verkeersdeelnemers te beschermen. Een schade kan oplopen tot een torenhoog bedrag. Vooral als het om letsel gaat. Met de WA-verzekering ben je verzekerd tegen schade die je bij iemand anders veroorzaakt, zowel materiële schade als letselschade.

  • Vergelijking verzekeraars
  • Diverse dekkingen
  • Ook opgebouwde laad-/loskraan
  • Hulp bij schade

Dekking
Welke dekking je moet kiezen, hangt onder andere af van de leeftijd van de vrachtauto en natuurlijk van jouw wensen. Behalve alleen de WA-verzekering kun je ook kiezen voor WA Plus of Allrisk. Deze dekkingen worden ook wel WA-beperkt casco en WA-casco genoemd. Met de WA Plus dekking is ruitschade verzekerd en is de vrachtauto verzekerd voor onder andere diefstal, inbraakschade, aanrijding met dieren, brand, storm en hagel. Wil je de vrachtauto ook verzekeren tegen aanrijdingen door eigen schuld, vandalismeschade en andere schadeoorzaken? Kies dan voor de Allrisk verzekering.

Aanvullende dekkingen
Je kunt ervoor kiezen om jouw vrachtautoverzekering uit te breiden met één of meerdere aanvullende dekkingen, zoals de schadeverzekering voor inzittenden (SVI) en de rechtsbijstandverzekering voor motorrijtuigen.

Wilt u meer weten over deze verzekering of een afspraak maken?

Klik hier