Zilvervloot Sparen: profiteer nog tot eind oktober van hoge bonusrente

De Zilvervloot is voor velen een bekende jeugdspaarrekening. Hiermee kan een bonusrente gespaard worden van maximaal 10%. Helaas verlaagt RegioBank dit binnenkort naar maximaal 1%. Tot eind oktober aanstaande kan je de Zilvervloot rekening nog openen onder de huidige voorwaarden en kan je sparen voor maximaal 10% bonusrente. De Zilvervloot is in combinatie met het JongWijs pakket van RegioBank een goede financiële start voor jouw (klein)kind.

Sparen voor een (klein)kind

Alle kinderen hebben dromen. Kleine en grote toekomstdromen. Met Zilvervloot Sparen help je de dromen van een (klein)kind waarmaken. Terwijl het (klein)kind opgroeit, zet je een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt het kind aan het einde van de looptijd een bonus over de inleg.

Sparen wanneer het uitkomt, tot € 600 per jaar

Je kunt tot € 600,- per jaar sparen en wanneer het jou uitkomt. Je kunt het bedrag in één keer overboeken of verspreid.

Tip: met een automatische overboeking van € 50 per maand spaar je ieder jaar het maximale bedrag van € 600. Je stelt het makkelijk in in Mijn RegioBank of in de Mobiel Bankieren app.

Handig: wordt er per ongeluk meer overgeboekt? Dan boekt RegioBank het bedrag boven € 600 automatisch terug. Wil je meer sparen? Dan kun je gebruik maken van de Jongwijsrekening.

Geld opnemen

Geld opnemen van de Zilvervloot spaarrekening? Dat kan, maar mag alleen de wettelijk vertegenwoordiger van het kind doen. Dit kan je regelen bij ons op kantoor of zelf online in Mijn RegioBank.

Let op: wordt er tussentijds geld opgenomen, dan verstrekt RegioBank over dit bedrag geen bonus. Bovendien geldt dat er niet meer dan € 600 in een jaar kan worden overgeboekt naar Zilvervloot Sparen. Je spaart dus alleen maximaal als je tussendoor geen geld opneemt.

Zilvervloot Sparen openen

Zilvervloot Sparen kan geopend worden tot de 16e verjaardag van het kind en stopt altijd op de 18e verjaardag. Voor elk kind kan je één Zilvervloot Sparen openen. Ouder(s) of verzorger(s) kunnen een Zilvervloot Sparen openen bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Is de Zilvervloot rekening voor een kleinkind? Ook dat kan, alleen kunnen grootouders de spaarrekening niet zelf openen. Dit kan uitsluitend door ouder(s) of verzorger(s) worden gedaan. Voor het openen is een identiteitsbewijs van een ouder nodig en het BSN van het kind.

Dit bericht is geplaatst op 06-10-2021