Hele maand oktober Kinderspaarweken

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij DBA advies | Zelfstandig Adviseur van RegioBank is het de hele maand oktober een feest voor kinderen.

Kom langs op één van onze kantoren

Ons kantoor in Lunteren heeft een kasfunctie wat voor kinderen extra leuk is wanneer ze hun spaarpotje bij ons komen legen. Maar ook op ons kantoor in Barneveld gaan de Kinderspaarweken zeker niet ongemerkt voorbij. Wanneer er geld wordt gestort op de RegioBank jeugdrekening van het kind, mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over de kinderrekening JongWijs en de Zilvervloot spaarrekening. Een afspraak maken is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Kinderen leren wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook voor je klaar. Met de Zilvervloot kan je sparen voor een aantrekkelijke bonusrente.

Aan het JongWijs pakket, Zilvervloot Sparen en het contant storten of opnemen zijn geen kosten verbonden.

Helaas verlaagt RegioBank de bonusrente voor Zilvervloot Sparen binnenkort naar maximaal 1%. Tot eind oktober aanstaande kan je de Zilvervloot rekening nog openen onder de huidige voorwaarden en kan je sparen voor maximaal 10% bonusrente. Klik hier voor meer informatie.

Je bent van harte welkom op onze kantoren aan de Oranjestraat 6 in Lunteren en aan de Amersfoortsestraat 25 in Barneveld. De koffie, limonade en cadeautjes staan klaar!

Dit bericht is geplaatst op 06-10-2021