Verzekeringen voor de Klussenier

Beste Klussenier,

De Kracht van Samen! Wanneer we het over collectieve condities hebben, gaat de eerste gedachte al snel uit naar materialenleveranciers als PontMeyer en Plieger. Wanneer Het KlusHuis zich tot die discipline zou beperken, doen we jou als Klussenier tekort.

‘Verzekeringen’ springen meestal niet meteen in het oog, want wanneer er geen gebruik van hoeft worden gemaakt, is het automatisch geen aandachtspunt. Maar als het mis gaat… wordt het misschien wel een zorgenpost. Vandaar dat Het KlusHuis een partner heeft gezocht bij wie het er niet om gaat zoveel mogelijk polissen af te sluiten, maar die jou het maatwerk levert dat bij jou en je bedrijfsvoering past. Dan vallen opeens veel assurantiekantoren af.

In DBA advies hebben we de partner gevonden die elke Klussenier optimaal kan adviseren over welke verzekeringen wel en niet nodig zijn. Zij begrijpen dat een Klussenier gezien zijn beroep nu eenmaal een ander verzekeringspakket nodig heeft dan bijvoorbeeld een zelfstandige dienstverlener in de communicatie. Minstens zo belangrijk is de wetenschap dat ze ook na het afsluiten van de polis met Raad & Daad voor je klaar staan.

Natuurlijk maken we een vuist door het aanbieden van een Klussenierspakket verzekeringen die de waardering voor jou en je collega’s uitdrukt in de vorm van aantrekkelijke premies en kortingen.

Uiteraard heb je geen enkele verplichting om bij DBA advies je verzekeringen af te sluiten. We willen je wel een advies meegeven, namelijk om vrijblijvend te informeren wat DBA jou vanuit de Kracht van Samen kan aanbieden. Het kost je nu een uurtje maar dan weet je dat het ook goed geregeld is.

Wij bevelen Roel de Jong en zijn medewerkers van harte bij je aan!

Met vriendelijke groet,

Joost van der Pol
Het KlusHuis